keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Vuoden ensimmäiset!

Ompeluvuosi lähti reippaasti käyntiin - leggareilla! Tämä oli sellainen vaate, että Tuulispääkin pitkästä aikaa totesi: "Äiti mä haluan pitää näitä AINA!"  <3 Ihanan onnistunut äiti-olo :)



Legginssit Ottobren Ropina-kaavalla koossa 110cm. Materiaalina neulos, että olisivat talvella (jos sellainen nyt oikeasti tulisi) lämpimät. Lattiakuva parempi kuin sovituskuva - malli oli vähän kärsimätön :) Tykkään kovasti, mutta nämä kyllä kaipaisivat yksiväristä keltaista tunikaa kaverikseen (kankaat tilattuna...)


Tuulispään leggareiden lisäksi tuli ommeltua parit pienemmät leggarit - nukeille nimittäin. Tässä nämä:


Bellellä on harmaa-valkoraitaiset trikoolegginsit ja päällä neulemekko, jonka kudoin eilen...


Lumikki puolestaan sovittaa leijonaleggareita, nämä passaavat myös edellisessä kuvassa olevan mekon kaverina ja kun on kyse lasten leikeistä, niin myös minkä tahansa muun vaatteen kanssa <3


Tällainen reipas aloitus :) Aamu alkoi nimittäin jo ennen seitsemää Tuulispään kanssa. Illalla meillä onneksi mentiin ihan normaaliin aikaan nukkumaan, eivätkä raketitkaan häirinneet tyttöjen unia, vaikka itse heräsin klo 12 siihen, että takapihan naapurissa (tai jossain siinä ihan lähellä) ammuttiin isoja paukkuja pitkän aikaa... Lasten kanssa käytiin jo klo 18 katsomassa kaupungin ilotulitus, joka tänä vuonna oli paljon pidempi ja mahtavampi kuin vuosi sitten! Ja mikä parasta - jopa Tuulispää osasi nauttia ilotulituksesta!

1 kommentti:

  1. Ihanan värikkäät nuo legginsit!

    Sä oot jaksanu vääntää valtavasti noita nukenvaatteita, reipas!
    Nuo nuken legginsitkin istuvat kuin hansikas :D

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...