maanantai 27. tammikuuta 2014

Ankkahuppari

Tuulispäätä on kohdannut vääryys! Nimittäin isosisko on saanut jo jokin aika sitten hupparin, jollaisesta neiti itsekin pitäisi! Tilanne vaati ehdotonta korjaamista - heti :)

Tässä se sitten on:

Kaava Beagle boy, Ottobre 4/2013 ja koko 116cm. 
Kankaat kaverilta ostettua puuvillaneulosta. 
Hupun vuorikangas ja hihansuut tähtitrikoota, ostopaikkaa en muista :)

Ihan tismalleen samanlainenhan tuo huppari ei ole, sillä Isomman tytön huppu on myös tuota hihoissa olevaa pallokangasta ja vuori- & hihansuukangas on erilaista. Eipä tuosta pallokankaasta olisi kyllä enää huppua saanutkaan, hihatkin sain juuri ja juuri leikattua jäljellä olevasta palasta. Sovituskuva hupparista saattaa tulla huomenna, mikäli kuvauskohde on tälle myötämielinen :)

Meillä tytöt viihtyisivät (varsinkin Tuulispää) hameissa ja mekoissa, mutta itseä hirvittää talvella viileillä lattioilla pelkissä sukkahousuissa tai legginsseissä istuskeleminen - joten lisälämpöä haetaankin säärystimillä. Viikonloppuna tein molemmille tytöille kahdet säärystimet (vaikka kuvassa onkin vain kolmet, sillä yhdet ovat jo Ison tytön vaatehuoneessa yläkerrassa ja lapset ovat nukkumassa). Näissäkin kangas on puuvillaneulosta.


Tässäpä nämä viime aikaiset. Ja hei, onpa blogi saanut jälleen uusia lukijoitakin, tervetuloa! Vielä yksi lukija puuttuu tasaluvusta - sen jälkeen voisi laittaa vaikka arvontaa pystyyn?

2 kommenttia:

  1. Hienoja taas!

    Sun kangasmaku on niin just. Mäkin haluaisin tuollaisen hupparin :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Mrs. Marple :) Tästä kankaasta tykkään kyllä itsekin... aluksi ajattelin tehdä siitä hupparin itselle, mutta sitten jäin miettimään värimaailmaa, joka vaatekaapista päätyy sitten oikeasti päälle - se paljastui aika synkäksi ;) Eli laitan jatkossakin värikkäät kankaat lasten vaatteisiin niin tulevat sitten käyttöönkin!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...