sunnuntai 12. tammikuuta 2014

EPO-huppari vol.2.

Tilasin Pehemiältä (www.pehemia.com) neulosta EPO-hupparia varten, että vihdoin pääsisin kokeilemaan kaavaa kokonaisuudessaan, eli ihan hupun kera! Ja jos jo aiemmin hehkutin että tämä kaava on ihana, niin nyt hehkutan vielä enemmän. Tämä kaava on PARAS!


 hihansuun resoreihin ompelin pienet pitsit koristeeksi 

Kuvat on enemmän tai vähemmän hassun värisiä, mutta koittakaa kestää :) Ulkona olis kiva talvikeli, mutta itselaukaisulla on vaikea ottaa ulkona kuvia, joten täytynee tyytyä sisäkuviin, sillä eihän sitä nyt millään malta odottaa kuvaajan kotiutumista kun pitää saada blogata HETINY :)

No okei, sen verran oli ompelemisen ja bloggaamisen välillä taukoa, että sain vihdoin siivottua. Talo alkoi näyttää siltä, että tarvisi vähän innostusta. Ajattelin nopeasti siivota keittiön ja ompeluhuoneen ja muualta vain imuroida, mutta yhtäkkiä huomasin peseväni lattioita ja kääriväni osaa matoista pois :O No, tulipa siivottua ;)


8 kommenttia:

 1. Just sopiva kaikin puolin tuo huppari! Mikä on tuo kaava? Epo? Haluan tehdä itselle just samanlaisen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma myyntiversio tästä kaavasta on tuloillaan. Nyt tällä hetkellä tätä on ollut saatavilla vaan fb:n Etelä-Pohjalaiset ompelee (EPO) ryhmässä :)

   Poista
 2. Aikas rok huppari :) Kangas passaa malliin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hirmuisen istuva kaava ja mainiot yksityiskohdat!

  VastaaPoista
 4. Hieno huppari, hieno kaava! Mulla odottelee tuolla kaakelijoustis kakkosversiota (ja sopivia resoreita ja vuorikankaita) :)

  VastaaPoista
 5. Aika hyvännäköinen huppari!

  Tuollainen innostus kelpaisi meillekin. Siivousinnostus.
  Harmittelin tuossa kovalla pakkasella, että harmillisesti ei ole oikein lunta - olisi saanut villamatot hankeen. Puuttui vain se hanki :D

  VastaaPoista
 6. Tämä on kyllä mahtava, livenä oli jopa tuplaten mahtavampi. :)

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...