sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Lukutoukille?

Oletko innokas lukemaan? Jos pidät kirjavinkeistä, niin kannattaa tutustua mun toiseenkin blogiin, jonka kirjoittamisen aloitin ihan vasta. Blogista löytyy kirjavinkkejä sekä aikuisille että nuorille. Töissä toimin kirjavinkkarina nuorille - pääasiassa vinkattavat ovat 5-6-luokkalaisia, mutta tarvittaessa vinkkaan myös 7-9-luokillekin.

Blogiin pääsee täältä:

http://smirgelukee.blogspot.fi/


2 kommenttia:

  1. Otit sitten uudenvuodenlupauksen tosissaan! :D

    Pakko muuten tähän tunnustaa, että tykkään lukea aikasen paljon nuortenkirjoja. Ehkä se johtuu siitä, että kun käydään lastenosastolla hakemassa jälkikasvulle luettavaa, niin nuortenkirjat on siinä niinkuin matkanvarrella. Tai ehkä ne on sujuvaa ja helppoa lukemista, en ehdi keskittymään enää niin pitkiksi aikaa että aikuisten kirjoihin oikein kunnolla paneutuisi (no en tiedä oonko ikinä oikein tykänny vakavista aikuistenkirjoista, Hugon Kurjia yritin lukea kahteenkin eri otteeseen, ei pystynyt, alkoi haukotuttamaan liikaa).

    VastaaPoista
  2. Niin ja kannattaa muuten laittaa pysyvä linkki tuonne kirjablogiin tohon oikean reunan palkkiin ;)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...