torstai 17. lokakuuta 2013

Talvi yllätti ompelijan?

Tänään piti olla viimeinen työpäivä ennen pientä syyslomaa, mutta toisin kävi. Ehdin olla aamulla pari tuntia töissä, kun todettiin että Tuulispää on flunssassa - liekö sitten oikeaa flunssaa vaiko eilisen rokotteen jälkimaininkeja... kotiin tulin joka tapauksessa. Taivaalta sateli lunta ja mä mietiskelin tuossa puolen tunnin matkalla, että meillä taitaa olla aika huonosti tällä hetkellä kaulureita ja paksumpia lakkeja. Varsinaiset talvilakit on kuumia ja trikoopipot alkaa puolestaan olla kylmiä tuollaiseen räntä/lumisateeseen. Kotona hain sitten ratkaisua pulmaan Tuulispään pelaillessa Prinsessapelejä ja Isomman tytön ollessa ulkona kavereiden kanssa. Ratkaisu on tässä:


Nämä varmaankin riittää siihen saakka, että kaivetaan vaatehuoneesta fleecekaulurit ja -pipot pakkassäille :) Pipot siis kaksinkertaista froteeta, kaulurit resoria/froteeta ja resoria/neulosta. Tykkään :)

Huomenna onkin sitten kotipäivä - piti olla lomapäivä uimahallireissun yms. merkeissä, mutta eipä me taideta vielä huomenna tehdä mitään. Kenties ommellaan? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...