keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kaverukset ja pitsivetoketju

Taas on iltavuoroviikko - se tarkoittaa sitä, että illalla töiden jälkeen haen lapset hoidosta ja laitan ne suoraan nukkumaan, itse olen siinä vaiheessa sen verran sippi, etten tee enää mitään. Tänään ajattelin käpertyä uunituoreen Kotivinkin ja teekupposen kanssa sohvalle peiton alle ja myöhemmin katsoa miehen kanssa CSI:n, kunhan mies töistään kotiutuu. Tällaisina viikkoina aina aika puuhailla yhtä sun toista on aamu - ja tänään puuhailin saumurin ja ompelukoneen parissa. Selian 2v tarjouksella tilasin Kaverukset-joustocollegea ja ajattelin heti tilatessani että tästä tulee Isommalle tytölle korkeakauluksinen paita, jossa raglansaumassa on pitsivetoketju. Ja niinhän siitä sitten tuli. Ompelukone ei ollut yhtään mun kaveri tänään - se teki nurjalle puolelle pahan näköistä tikkiä, mutta toivottavasti se kestää, eihän sitä kuitenkaan kukaan nurjalle puolelle katso! Pitäisi investoida uuteen koneeseen, mutta vanhassa omakotitalossa riittää niin monta muutakin investointikohdetta (kylppäriremontti alkaisi olla ajankohtainen) joten ompelukone saa vielä odotella - saumurilla mä kuitenkin eniten ompelen!
Tyttö piti paidasta niin kovasti, että se jätettiin heti päälle :) Tosin illalla se menikin jo pyykkikoriin - rinnuksille tipahtaneen lettuhillon vuoksi. Onneksi on pesukone <3Ai niin, Facebookin käyttäjät ainakin pääsevät näkemään, kun paikallinen askartelupuoti järjesti meidän fb-ryhmälle talvilakki-kilpailun, jossa eniten tykkäyksiä ja perinteisiä paperilappuääniä saanut lakki voittaa. Tässä linkki lakkikansioon, ja JOS nyt tahtoo äänensä meikäläisen tekeleelle antaa niin se on tuo numero 2 :)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.565656110155495.1073741827.364770950244013&type=1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...