tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tähtösiä kesään

Ompelin aamulla meidän perheen ensimmäisen Hoops-paidan (Ottobre 3/2012). Monissa blogeissa kyseistä kaavaa kehutaan kovasti, joten kyllähän munkin oli sitä kokeiltava. Kovin oli mun mielestä työläs, kun tuota framilon-nauhaa sai ommella sinne sun tänne ennenkuin varsinaisesti pääsi ompelemaan osia yhteen. Tulipa testattua. Ehkä se 8mm nauha olisi helpompaa ommella kuin tuo 5mm. Koko tässä paidassa on 104cm, mutta pituuden otin 122cm paidasta - onneksi niin, sillä muuten tämä olisi kyllä ollut todella lyhyt paita! Ai niin ja kangas on paikallisesta askarteluliikkeestä, Puoti-Pikestä jossa oli muuttomyynti jokin aika sitten, Tuulispää valitsi silloin kankaan itse itselleen t-paitaa varten <3 Ja tätä jäi vielä hyväinen pala jäljellekin!


Eilen koottiin ulos trampoliini ja heti saatiin ensimmäinen kömmähdys aikaan. Isompi tyttö hyppäsi jotenkin niin, että satutti polvensa - nyt meillä onnutaan eikä oikein kävellä. Turvotusta tai lämpöä ei onneksi ole, joten eiköhän se tuosta hiljalleen helpota. Nyt kuitenkin vietetään kotipäivää - Tuulispää lähti miehen matkaan salille ja me jäätiin Isomman tytön kanssa pelailemaan... joten pidemmittä puheitta Monopoli kutsuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...