tiistai 30. huhtikuuta 2013

Tähtien jälkeen pilviä :)

Tämäkin kangas on edellisessä postauksessa mainitusta Puoti-Pikestä ostettu, on Isomman tytön valinta. Aluksi ajattelin kankaasta housuja, mutta hetken ajatusta mietittyäni näin tämän sittenkin tällaisena liivinä, jota pystyy käyttämään joko pitkähihaisen kanssa tai lämpimillä keleillä sellaisenaan. Kaava on sama luottohupparin kaava jostain Ottobresta, jonka numeroa en muista :D Kulki muistaakseni nimellä huppari hoikalle tms? Ja siitä muokattuna lyhythihainen ja hupunkin muokkailin tuollaiseksi pystykaulukseksi. Tässä kuvaa päällä - lattiakuva ei ole saatavilla ainakaan vielä, sillä liivi jäi heti päälle :)Totesinpa vaan, että olispa näppärää jos pöydän kulmalla olisi kolmaskin kone - kun välillä tarvitsi vetoketjun kanssa normaalia neulaa ja välillä kaksoisneulaa jne jne... Ja ostoslistalle taisi mennä myös alalanka-puolien ostaminen, ettei tarvitse JATKUVASTI olla puolailemassa eri väristä lankaa, varsinkin kun kaksoisneulalla ommellessa yleensä puolaan yhdestä rullasta sekä alalangan että toisen ylälangan, ettei tarvitse ostaa kaikkia lankoja kahta rullaa :) (saikohan tuosta nyt mitään selvää...)

Seuraavaksi pitäisi sitten varmaankin tehdä itselle jotain? Ajatuksia olisi taas vaikka ja mitä. Ja hei, tulipas mieleen että teinhän mä tänäänkin itselleni jotain - nimittäin pipon... se kyllä jäi kuvaamatta ja tällaisen "rötväyspäivän" jälkeen minähän en kameran eteen astu ;) Ehkä saatte kuvan jonain päivänä :D

2 kommenttia:

  1. Älä muuta sano noista koneista. Harmittaa kun uuden koneen oston yhteydessä annoin vanhan koneeni vaihdossa silitysrautaan... olis tarvetta ettei aina tarttis vaihdella - eipä silti, ei se mahtuisi enää pöydällekään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä niin tahtoisin peitetikkikoneen ja siihen nauhankääntäjän, mutta budjetti (ja ompelumäärä) sanoo, että kaksoisneula on vallan riittävä. Ja sitten taas JOS ostaisi peittarin niin siitä tulisi sitten lumipalloefekti: kangasta ja kangasta ja vielä lisää kangasta :D Näillä mennään toistaiseksi!

      Poista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...