perjantai 19. huhtikuuta 2013

Surrurrur...

Ompelukärpänen puraisi taas... eihän tästä meinaa tulla loppua ollenkaan. Ideoita puskee solkenaan ja tekisi mieli ommella koko ajan, no kangasta ainakin riittää - aikakin laitetaan riittämään! Tässä lapsille vähän samisteluvaatetta. Paidat on jollain Ottobren kaavalla - en ollut kirjoittanut kaavoihin mistä numerosta, joten se jääköön salaisuudeksi. Sen verran kaavaa muokkasin, että pitkien hiharesoreiden sijaan kanttasin hihansuut ja lyhensin hihat 3/4-mittaisiksi. Tuulispään hihat olisivat saaneet olla jopa vielä lyhymmät, sillä nyt ne ovat melkein normaalin mittaiset! Tosi kivat kesäpaidat. Housut ovat Saimi-housujen kaavalla - siitä tuli kertaheitolla suosikkikaava! Aluksi meinasin tehdä resorit yksvärisestä keltaisesta, vihreästä tai valkoisesta, mutta mitään sopivaa väriä ei ollut niin suurta palaa että olisin saanut molemmille samanlaiset joten päädyin tuohon samaan raitatrikooseen. Se on kyllä hyvä ja edullinen ostos - metrihinta oli alle 5€ ja mä tykkään siitä kovasti.

Tässä kuvat. Ensiksi lattiakuvat ja lopuksi sovituskuva. Harmi, että jouduin "pallottaa" tyttöjen päät, sillä ilmeet olivat mahtavat, aivan loistavaa pelleilyä taas kameran edessä ;)

Seuraavaksi pitäisi siirtyä t-paitoihin ja shortseihin. Olisi tuossa itsellekin muutama kangas, joka odottais päälle pääsyä... Ja resoriakin on jo tilattu lisää. Tätä ompeluintoa kyllä ehdottomasti lisää tuo toimiva kaksoisneula <3 (kiltti neula, toimihan jatkossakin <3 )

Nyt kuitenkin kauppaan suuntaa tiemme - viikonloppuna juhlitaan isännän synttäreitä ja kakun leipominen olisi jälleen kontolla...

4 kommenttia:

  1. Onpas kivat paidat ja housut ;)

    VastaaPoista
  2. Kivat ja pirtsakat setit, blogissani sulle haastetta :)(http://alinalle1.blogspot.fi/2013/04/lokoilya-ja-haastetta-pukkaa.html)

    VastaaPoista
  3. Niiiin ihania kankaita, kelpais ittellekin :D Terveisin Kummityttö ;)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...