tiistai 6. toukokuuta 2014

Harmaa hassu hamonen

Mun luona oli sunnuntaina Me&i-kutsut, joissa oli toinen toistaan ihanampia vaatteita naisille ja lapsille. Meille sieltä on tulossa ostovaatetta lapsille: vaaleanpunaiset magic housut, seepratunika ja blossom-tunika tytöille. Itselleni en malttanut tilata mitään, mutta onneksi sain emännänlahjaksi mustat magic housut :)

Eräs hame jäi kuitenkin houkuttelemaan mieleeni... kurkin tarkasti miten se oli ommeltu ja ajatus jäi päähäni hautumaan. Ystävä mittaili vähän omaa samanlaistaan ja tässä tulos:



Tämä oli ns. koeversio, paksumpi kangas toimisi ehdottomasti paremmin. Tämä trikoo oli jotain alle 4€/metri maksavaa superohutta ja luirua kankaita.comin trikoota... kun halvalla sai niin... taidatte tietää lopun? Taitanee olla parempi jossain vaiheessa ostaa vähän parempaa trikoota ja tehdä sitten toinen versio :)

5 kommenttia:

  1. Kivalta näyttää tämäkin! Eikös se ohutta kangasta ole se alkuperäinenkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohutta sekin oli, mutta tää mun kangas on suorastaan läpinäkyvää, melkeinpä joustavaa harsoa :D

      Poista
  2. Kiitos :) Päivän käytössä totesin, että kangas venähtää vielä käytettäessäkin... pitänee nakata hame pesuun ja katsoa meneekö kasaan vai vieläkö avaan sauman ja pienennän :D

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...