maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kesä jo mielessä

Kesä alkaa kolkutella ovilla... täällä nimittäin on ainakin ollut jo tosi lämpimiä päiviä, ei ihan t-paidalla tarkene, mutta auringossa jo vallan ilman takkia! Tästä innostuneena sain taas kesävaatetta tehtyä Tuulispäälle. Valitettavasti sovituskuvia ei ole - malli meni jo nukkumaan pyörälenkin uuvuttamana :)


T-paita perhoshihoilla. Tässäkin paidassa pohjana on Ob 6/2013 Peppi-toppi, johon vapaalla kädellä piirsin tuollaiset puolikaaret hihoiksi - sattui vielä niin sopivasti, että olivat sentilleen oikean mittaiset kädentielle :) Helmassa violetti resori, joka kuvassa näyttää sinisemmältä mitä onkaan! Ja tämä Tyttö ja nukenvaunut-trikoo lienee Pehemiältä... tähtitrikoon ostopaikkaa en valitettavasti muista, rohkenisin epäillä Metsolaa?


Tein myös vähän inhoamaani korjausompelua ja lyhensin yhdet polvesta rikki olleet Meandin velourhousut Tuulispäälle shortseiksi. Olisi tietysti voinut laittaa violetit resorit tai vaikka oranssit, mutta kun en siinä vaiheessa huomannut... kelvannee näinkin. 


Tänään oli mukavaa päästä vähän lenkillekin. Räkätauti ja kuume kaatoi mut petipotilaaksi viime viikolla ja koko viikonloppu meni arpoessa poskiontelotulehduksen kanssa - onneksi kuitenkin näyttäisi siltä että tulehdus selätettiin ja nyt olo alkaa olla tosi hyvä. Lapset jaksoi pyöräillä melkein 5km, Tuulispäätä piti vähän loppumatkasta työntää selästä. Kesällä onkin liikkuminen helppoa, kun sen voi tehdä lasten kanssa... talvella se on vähän haastavampaa kun ei pääse pyöräilemään ja hiihtäminen Tuulispään kanssa on vielä niin hidasta (tosin tänä talvenahan ei lunta hiihtämiseen edes ollut!). Nyt kuitenkin nautitaan tästä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...