keskiviikko 21. elokuuta 2013

Perushousujen päivä

Tuulispää lähti eilen yökylään mummolaan - yksin. Neiti oli ihan onnessaan, odotti reissua monta päivää ja oli eilen jo valmiiksi päiväkodin portilla odottamassa että pääsee kotiin josta mummo tulee hakemaan <3 Viime yö oli mennyt oikein hyvin ja neiti itse on sitä mieltä että on kolme yötä. No äidin mielestä kaksikin riittää - meillä on täällä kotona jo vähän ikävä!

Isompi tyttö on ollut kotona, kun on eskarissa. Eihän tuo eskari toki pakollista ole, mutta tää yksin mummolaan meneminen oli Tuulispäälle niin suuri juttu, etten edes ehdottanut että Isompi tyttö jäisi pois eskarista pariksi päiväksi. Kotona on ollut kyllä rauhallista, ei tappelua ja riitelyä eikä äitiä ole vaadittu tai tarvittu juuri mihinkään! Iso tyttö nauttii siitä kun saa leikkiä yksin ja rauhassa, tai sitten makoilla sängyllä lukemassa kirjaa jne. Illalla käväistiin ulkona kopittelemassa yhtä pallopeliä, oltiin renkaan heittoa ja harjoiteltiin hula-vanteen pyöritystä (mä en osaa sitä...). Yhtäkkiä innostuttiin myös tekemään 7km pyörälenkki kaksistaan <3 Eli ollaan kyllä nautittu mekin, jos kerran Tuulispääkin nauttii mummolassa :) Kiva kuitenkin saada huomenna koko perhe koolle.

Isomman tytön leikkiessä mä käynnistelin saumuria... tein perushousuja molemmille tytöille. Tuulispäälle vain yhdet, koska tahdon ensin nähdä kelpaako tällaiset lömpsöttävät housut mikäli ne ovat pinkit... veikkaan ettei kelpaa ja joudun vielä leggaritalkoisiin. Tässä kuitenkin tämän päivän tulos:


122cm Saimit muokkailtuna - violetit froteeta ja harmaat velouria :)


Ja Tuulispäälle pinkit velouriset Saimit muokattuna :)

Tässä kaikki tällä erää - Smirge vaikenee taas hetkeksi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...