lauantai 24. elokuuta 2013

Olipa kerran Pupu, jota piti käyttää ompelussa tavalla tai toisella :)

Jälleen oli yksi Fb-ryhmän ompeluhaaste perjantai-illan ratoksi ;) Pupun kuvat annettiin jo etukäteen, että on aikaa hankkia tarvittavia välineitä ja pupun sai myös kiinnittää kankaaseen ennen perjantaita. Päätin heti, etten ala leikkimään kangasvärien kanssa kun en oo sellaista ennenkää harrastanut, joten applikointilinjalle lähdettiin. Sen verran menin siitä, mistä aita on matalin, että pupun naama on piirretty kangastusseilla - jos kuluu pesussa niin piirretään sitten uudet!

Tässä siis lähtökuva


Näitä pupuja oli siis kaksi - tyttöpupu ja poikapupu, mutta mun mielestä sillä tyttöpupulla oli niin apea ilme, että tiesin ettei se tulisi kelpaamaan kyllänsä tarkalle Tuulispäälle :) Joten mä muokkailin tästä poikapupusta sitten tytön!


Tässä lopputulos: Huppari Tuulispäälle. Kaava Ottobresta 4/2012 Be Careful Out There ilman vetoketjua ja koossa 110cmAamulla oli tarkoitus ommella tälle hupparille vielä kaveriksi violetit velourhousut, jotta olisi sitten valmis setti esim. päiväkodissa käytettäväksi... mutta meillä olikin niin erikoinen aamu että saatiin nukkua vartin yli kahdeksaan! Joten tulikin vähän kiire, että oltiin lasten tanssitunnilla klo 10! Toisella kerralla sitten :)

2 kommenttia:

  1. Aivan huippu hupari! Ihan mielettömän ihana tuo kuva ja taitavasti toteutettu!

    VastaaPoista
  2. Todella onnistunut. Kiva toi rusetti =)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...