tiistai 6. elokuuta 2013

Paitoja paitoja...

Meillä on saikkupäivä: Isompi tyttö pienessä kuumeessa ja Tuulispäällä jälleen korvatulehdus - molemmille haettiin aamusta antibioottikuurit. Iltapäivällä alkoi yhteisleikit sujumaan ja äiti sai "livistää" saumurin ääreen. Tulipas tehtyä paidat molemmille tytöille:


Tuulispään paita Ottobresta 4/2012 hupparin kaava ilman huppua koossa 110cm. Pinkki kangas kankaita.comista, Keijutanssi ja resori Tilkkukorista (www.tilkkukori.fi) , raitakangas kirpparilta :) Tuulispää tykkäsi kovasti ja kyllähän tämä äidinkin silmää miellyttää :)


Tämä paita näyttää hassulta blogattuna - mä kun en tahdo tyttöjen nimiä ja kuvia julkisesti täällä huudella. Noiden neonvihreiden alla on siis applikoituna oranssilla Isomman tytön nimi :) Tästä tuli aika kiva paita, vaikka aluksi mietinkin että tuleekohan liian sekava. Tarkoitus oli tehdä etukappale ja hiha tähtikankaalla ja takakappale ja toinen hiha mustalla, mutta mustaa trikoota oli niin kapeita paloja etten olisi saanut yhtenäistä takakappaletta joten teinpä sitten näin :)
Kaava Ottobresta (en muista numeroa) koossa 122cm, musta kangas omista varastoista ja ostopaikkaa en muista, resorit Tilkkukorista ja tähtikangas Metsolasta (www.metsola.co) Tästä tuli kans aika kiva paita :)


Siinäpä tällä erää... alkais iltapuuhat - eli puurot, hampaiden pesut yms yms!

2 kommenttia:

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...