sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Kirjaimellisesti päin pyllyä!

Nämä ompelukset menevät päin pyllyä - kirjaimellisesti :D Tuulispään alusvaatelaatikko koki harvennuksen ja totesin että tarvitaan isompia alkkareita: tuumasta toimeen! Kaava on muokattu poikien bokserikaavasta (Ottobre 1/2013) koska en malttanut odottaa että olisin saanut Ottobren 6/2010, jossa on hipstereiden kaava. Motivaatio iski nähkääs ;) Tässä lopputulos ja koko siis 110cm. Valko/turkoosit norsubokserit on kokeiluversio ja niistä tuli ehkä aavistukset liian tiukat - menevät pian pois käytöstä, mutta muuten oon tosi tyytyväinen kaavamuokkailuun. Vielä kun olisin täysin tyytyväinen kaksoisneulan tikkiin... pöh.

Tässä vielä kuva:


Näitä tulee varmasti jossain vaiheessa lisääkin - olivat niin nopeat ommella ja kiva kun saa mukavia kuoseja alkkareihinkin. Pitäisköhän tehdä itsellekin...?

1 kommentti:

  1. Kyllä näillä kelpaa pyllistellä ;). Aivan huippuja alkkareita ja näihin saa näppärästi hukattua tilkkuja. Pitäisi siis tehdä itsekin, mutta missä luuraa motivaatio?

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...