tiistai 9. heinäkuuta 2013

Hoops tunikana :)

Totesin tässä, että Isommalta tytöltä puuttuu selkeästi semmoinen caprileggareiden kanssa käytettävä lyhythihainen tunika - mekkoja on kyllä, mutta ne on vähän liian pitkiä. Muokkailin siis Hoopsista tunikan ja kankaina käytin Sari Ahokaiselta saatua voittokangasta. Mielestäni tästä 122cm Hoopsista tuli aika reilu yläosasta, vaikka Tuulispään Hoopsit on aina olleet tosi tiukkoja - se kertoo kyllä siitä että Isompi tyttö on hoikka ja hento :) Eli olisi saanut tehdä 116cm kaavalla. Noh, meneepä ensi kesänäkin :) Muutenkin tämän kanssa sai takuta - kaikki meni siihen saakka hyvin, että vahingossa ompelin toisen hihan väärinpäin - eli hiha oli nurinpäin kun muu mekko oli oikein päin. Purkuhommia sai siis tehdä, mutta valmistui se lopulta kuitenkin ihan tyydyttävin arvosanoin ;)Perjantaina on jännittävä päivä :) Facebookin ompeluryhmässä on ns. SaVaWay-ompeluhaaste, jossa perjantai-iltana klo 21-23 välisenä aikana pitää ommella jotain tietyn haasteen mukaan. Tällä kertaa haasteena on ylläripaketti, joka tilattiin Pehemiältä (www.pehemia.com) etukäteen viime viikonloppuna. Paketti kustansi 8€ ja sen saa avata vasta perjantaina aamulla klo 8, jonka jälkeen alkaa ideoiminen ja kankaan esikutistelu. Vasta klo 21 saa alkaa leikkaamaan kankaita - kaavat saa piirtää etukäteen tai käyttää valmiita kaavoja :) Osallistun tähän ensimmäistä kertaa ja täytyy toivoa että A) kangas on mieleinen ja B) koneet ovat yhteistyössä ;)

Asiasta kukkaruukkuun. Vaihdeltiin viime perjantaina huoneiden järjestyksiä ja myös mun ompeluhuone muutti alakerran toiseen makuuhuoneeseen joka on pienempi kuin edellinen ompeluhuone. Tosin pöydän sijoittelu oli nyt paljon parempi kun sain sekä saumurin että ompelukoneen vierekkäin niin, että tuolia vaihtamalla sain vaihdettua konettakin - ei tarvitse jatkuvasti irrotella johtoja ja siirtää koneita pois toistensa tieltä ;) Jee! Saman muutto-operaation yhteydessä meidän makuuhuone muutti yläkerrasta alas ja tytöt saivat kumpikin oman huoneen yläkertaan. Toistaiseksi tää on toiminut vallan mainiosti! Kuvia tulee varmaan jossain vaiheeessa kunhan saadaan parit Ikea-hyllyt kotiin ja asenneltua paikoilleen... :)

1 kommentti:

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...