torstai 11. heinäkuuta 2013

Jälleen muokattua Hoopsia :)

Viime kertainen Hoopsin ompelu jäi kaihertamaan mieltä. Harmitti kun en saanut kunnolla framilonia rypyttymään niin, että rypytys olisi kanttauksenkin jälkeen näkynyt. Otin siis revanssin Hoopsin kanssa. Tämä on kokoa 104, Tuulispäälle siis. Helmana on kaverin Marimekon tunikan lyhennetyn helman jämäpala, joka on vähän kavennettu (olisi pitäny kaventaa molemmista reunoista että olisi tullut raidat suoraan - pöh) ja sitten rypytetty framilonilla sopivan kokoiseksi :) Sen verran tein ompelussa muutoksia että rypytin framilonin ompelukoneella enkä saumurilla ja kantatessa vähensin vielä ennestään paininjalan puristusta. Nyt mun mielestäni tuntui kone hyvältä. Pitäisiköhän nämä säädöt kirjoittaa johonkin ylös, että saisi sitten aina tarkistaa mitkä on hyvät säädöt...? Olisi ehkä aiheellista. Tässä siis vielä kuvatodisteet:
Huomenna onkin sitten ompelurintamalla jännittävä päivä :) Osallistun erään fb-ompeluryhmän ompeluhaasteeseen, jossa viime viikonloppuna tilattiin yllätyspaketti Pehemiältä (www.pehemia.com) ja huomenna aamulla klo 8 saa paketin avata. Siinä on sitten päivä aikaa miettiä ja piirrellä kaavoja, esipestä kangasta yms. Ja illalla klo 21-23 on ompeluaika. Saas katsoa millaista kangasta sieltä on tulossa :) Siitä sitten lisää myöhemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...