keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Vähän sitä sun tätä

Tästä tulee vähän sekametelipostaus, on nimittäin asiaa jos toistakin :)

Ihan ensimmäiseksi esittelen meille muuttaneet neitokaiset Bellen ja Pocahontaksen:Tehtiin yhdessä facebookin paikallisessa ompeluryhmässä kimppatilaus ja nämä neitokaiset oli alunperin ajatuksena antaa synttärilahjaksi. Onneksi kuitenkin tulin toisiin ajatuksiin, sillä nämä on NIIN ihanat! Tehtiin tyttöjen kanssa sopimus pienten kotitöiden tekemisestä ja 30 merkinnän jälkeen saisivat nuket palkaksi. Kotitöitä oli mm. roskien vienti, postin haku, sänkyjen petaaminen, astianpesukoneen lusikkakorin tyhjääminen, pikkupyykkien ripustaminen jne. Tänään tuli sitten riittävä määrä merkintöjä ja voi sitä riemun määrää! Kieltämättä mäkin odotan innolla sitä, että alan ompelemaan näille vaatteita ;)

Sitten asiasta toiseen... Äitienpäivää vietettiin viime sunnuntaina ja mä sain kyllä nauttia olostani täysillä. Lähdin aamupäivällä pitkälle pyörälenkille ja kotiin palatessa mua odotti lahjat (lahjakortti Kappahlille ja viherkasvi), kortit ja kakku. Mies oli ihan itse tehnyt täytekakun alusta loppuun ja ihan ensimmäistä kertaa. Täytyy kyllä sanoa, että saa toistekin toimia kakkumestarina, oli nimittäin MIELETTÖMÄN hyvää:Tänään kun tytöt leikkivät uusilla nukeillaan, mulla oli ruhtinaallisesti aikaa ommella... joten sain tehtyä Isollekin tytölle Hoops-paidan. Vaaleanpunainen raitatrikoo on Pehemiältä ja violett raitatrikoo "enmuistamistä" :D Koko on 122cm, mutta pituutta on lisätty.


Kieltämättä tänään kyllä sää olisi houkutellut ulos, mutta tällä kertaa jäätiin silti sisälle. Olin aamulla hammaslääkärissä paikkauttamassa hammasta ja nyt on koko yläleuka kipeä ja vältän siksikin vähän rehkimistä - Buranan voimalla huomiseen ;) Ulkona nimittäin olisi odottanut pieni urakka:


Aloitettiin terassin tekeminen ja pitäisi vähän kaivaa pohjaa... eilen jo kaivelin jonkin aikaa, mutta seuraavan kaivuu-urakan teen vasta huomenna! Tuutte varmaan saamaan kuvia projektin etenemisestä tässä alkukesän mittaan :)

Tässä tämän hetken kuulumiset... lisää sitten seuraavalla kerralla :D

1 kommentti:

  1. Hammassärky on vihoviimeistä. Tsemppiä teranssiraksaan!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...