lauantai 18. toukokuuta 2013

Tuhotaan tilkkuja!

Tänään aamusta etsiskelin kaavoja Animator's-nukeille sopiville vaatteille. Löysinkin ihan hyvä paidan kaavan  täältä: http://ninnuskadesign.blogspot.fi/2012/12/animator-nuken-vaatteita-kaavat.html ja pari prototyyppiä valmistui heti ;) Hameen kaavan osasin jopa piirtää ihan itse ;) Heh heh. Näppärä ja kiva tapa tuhota pieniä tilkkuja. Seuraavaksi sitten housuja. Ja varmaan näille vaatteille pitäisi ommella myös jonkinlainen pussukka missä niitä säilytetään...Eilen oli mahtava päivä - aurinko paistoi ja oli ihan kesäkelit, töiden jälkeen ajelin kaupungille käyttämään äitienpäivänä saadun lahjakortin. Hyvä ystävä oli shoppailukaverina ja makutuomarina <3 Voi että kun meillä oli kivaa <3 Tällaiset tuli kotiintuomisena (kuvat lainattu):

"Gladiaattorisandaalit" Anttilasta

Musta perustoppi Kappahlista - ensisijainen käyttötarkoitus kahden allaolevan alle ;)

Musta tunika, hengarilla näytti hassulta, mutta päällä oli kiva :)

Turkoosi toppi :)


Viikonloppuna ollaan tyttöjen kanssa kolmistaan kotosalla, mies lähti "Isoolle kirkolle" koulutukseen. Meillä olis suunnitelmissa Hesessä syömistä, ulkoilua, jääkiekon katselemista jne. Illaksi mulle itselleni on irtokarkkeja ja elokuva <3 Huomenna tiedossa olisi sitten seuran kahvakuulatreenit <3 Hyvältä siis kuullostaa kaikin puolin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...