sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ei mennyt ihan niin kuin piti...

Pääsiäisen vietossa lähennytään pian loppua, eikä se mennyt ihan niin kuin oli tarkoitus...

Kiirastorstaina saatiin siivottua, leivottua ja kauppareissut tehtyä niin että pitkäperjantaina saatiin ihan vaan rauhoittua pääsiäisen viettoon. Pitkäperjantai alkoikin mielenkiintoisesti kun Tuulispää aamulla heräsi yskäkohtaukseen ja sitä seuranneeseen oksennukseen sänkyyn. Karu herätys äidillekin -.- . Päivän mittaan Tuulispää kuitenkin oli pirteä ja reipas, eikä me sitä sitten mahatautina osattu pitää - käytiin kirkossa, koristeltiin oksia jne. Illalla tuli sitten toinen oksennus :/ Osa lattialle, osa lavuaariin. Yö meni hyvin ja lauantaina neiti oli taas ihan terveen oloinen, vaikka ruoka ei maistunutkaan. Päästiin trullittelemaan (täällä Etelä-pohjanmaalla virpojat eli trullit käyvät virpomassa lankalauantaina eivätkä palmusunnuntaina) ja päivä meni ihan hyvin. Tässä kuvatodisteita hirmuisesta noita-akasta ja pikkuisesta peikosta (piti aamulla ommella häntä kun Tuulispää torstina keksi tahtovansa olla peikko).


No, tänään ensimmäisenä pääsiäispäivänä piti suunnitelmassa olla näitä:


Eli tiedossa oli siskontytön rippijuhlat. Pitkään olen ommellut tytöille Mekkotehtaan Orelma-mekkoja, anoppi oli ommellut mekkojen alle tyllihameet, alkuviikosta käytiin tyttöjen kanssa H&M:llä ostoksilla ostamassa bolerot ja Tuulispäälle pienet vaaleanpunaiset kangasballeriinat sekä valkoiset kimaltavat sukkahousut <3  Mulle itselle oli Pin Up-henkinen pallomekko ostettuna ja valmiiksi silitettynä. Tytöt (me kaikki kolme) oltiin ihan täpinöissämme juhlista, Tuulispää ja Isompi tyttökin kyselivät pitkään että montako yötä juhliin on... mutta arvatkaapas mihin tämä juhlahumu vaihtui... no tähän:


Eli Isompi tyttö alkoi viime yönä puolilta öin oksentaa. Nukahdettiin vasta puoli viiden aikaan aamuyöstä ja yön aikana oksennettii valehtelematta yli 10 kertaa. Rassu toista <3 Tämä päivä on siis mennyt lattiapedillä satuja kuunnellen, telkkaria katsellen ja oleillen vaan. Oma olo ei ole häävi - isäntä myös makoilee peiton alla nieleskellen :( Pöh.

Nyt lukemaan Ella-kirjaa... aamulla opetettiin Tuulispääkin pelaamaan Unoa... mitähän seuraavaksi keksisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...