lauantai 2. maaliskuuta 2013

Housua ja paitaa...

Meidän perheessä ommeltiin ensimmäiset Saimi-housut (Ottobre 1/2009). Tosin lahkeen pituutta lisäsin aika reilusti, ovat sitten tuon resorin ansiosta pitkäikäiset housut. Kaava oli tosi hyvä, sopivan kapea yläosa meidän hoikkeliinille. Tuulispäähän ei tuollaisia housuja suostu jalkaansa laittamaan, sillä lahkeet lömpsöttää... *huokaus* Housut tulee käyttöön heti.

T-paitakin (kaava jostain Ottobresta sekin - pitkähihaisen paidan kaavasta muokattu) on pitkään odottanut tekijäänsä. Tuon norsukankaan ostin jo ajat sitten muistaakseni Ikasyristä, mutta en vaan jotenkin sitten osannut siitä tehdä mitään, mun silmään oli vähän liian pieni kuva kokonaiseen vaatteeseen. Nyt sitten ostin tuota turkoosia tähtikangasta ja mun mielestä näistä tuli aika kiva yhdistelmä, vaikkei nuo turkoosit ihan samaa sävyä olekaan. Olisin halunnut pinkit resorit, mutta kaikki sen värinen resorikangas meni housuihin... Tässä kuva ja sovituskuva (hihi, neidistä tuli ufo :D ):Nyt tekisi mieli kangaskauppaan, sillä Mekkotehdas olis kirjastossa jälleen varauksessa ja sieltä pitäis pari juhlamekkoa ommella siskon tytön rippijuhliin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...