sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Vielä ihanan stressitöntä...

Mä taidan olla kerrankin onnistunut tässä joulun valmistelussa... kerrankin ajoissa matkassa ja ilman stressiä - ainakin toistaiseksi. Herkut on miltei kaikki tehty, laatikot ja kinkku pakastimessa, lahjat ostettu/tehty... enää joulusiivot (ne on ensi viikon puuhaa) ja lahjojen paketointi. Mulla on tapana jättää tuo lahjojen paketointi siihen iltaan, kun joulusiivot on tehty, sillä se paketointi on sitten palkinto sille kovalle ahertamiselle :) Muistan nuorempana, kun sain aina paketoida mummoni joululahjat. Se oli aina jouluvalmisteluiden kohokohta! Mummolan "keskikammarin" lattialla istuin lahjojen keskellä, monen erilaisen paperin ja narun kanssa, mummo istuskeli vierellä ja kertoili juttuja omasta lapsuudestaan ja nuoruudestaan <3 Voi kun sen tunnelman olisi voinut pullottaa ja joka joulu vähän kurkistaa :')

Kuvia ei tähän kommenttiin voi nyt laittaa, mutta kerronpa vaan että joulua varten on valmistunut vähän kaikenlaista ;) Laitan kuvaa sitten vaikka välipäivinä, jolloin hitaimmatkin "pihtaajat" ovat lahjansa aukaisseet (niin isä, kyllä ne voi jo aattoiltanakin avata!).

Mutta ettei ihan kuvattomaksi menisi tämä postaus, niin laitanpa kuvan parin viikon takaa, jolloin meillä oli reippaammin lunta (tosin nyt ei voi valittaa, viime yönä on satanut lunta ja maa on valkoinen). Tässä Tuulispää vaihtaa lumiukon kanssa nenää <3


Ja tässä puolestaan on meidän piparkakkutönö - taloksi tätä ei oikein voi kutsua :D Totesin tätä tehdessäni, että kyllä mun materiaali on ehdottomasti kangas!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...