tiistai 27. joulukuuta 2011

Omia tonttuilun tuloksia näytillä nyt!

Nyt kun joulu on onnellisesti ohi, voin paljastaa muutamia ompeluksia, jotka lähtivät meiltä lahjoiksi: (ja pahoittelut taas siitä, että osa on surkeita kännykkäkuvia!)

 Angry Birds-kännykkäpussi kummipojalle

Tämmösiä tonttuja valmistui muutama

 Violetti/turkoosi kännykkäpussi kummitytölle

 Isovanhemmat saivat kangaskassit ja tiskirätit (huom. "suttujen" alla lukee tyttöjen nimet, enkä tahdo niitä blogissa julkistaa).

Tässä meidän tämänvuotinen piparkakku"tönö". Taloksi tätä ei hyvälläkään tahdolla pysty sanomaan :) Joten olkoot sitten tönö. Maku oli hyvä, vaikka muuten niin reppana olikin :)Joulu meni nopeasti - aivan liian nopeasti. Aattona oltiin omin perheen voimin ihan vaan kotosalla, mutta joulupäivänä ja tapaninpäivänä sitten mummoloissa. Tapaninpäivänä olikin tunnelmallista omien vanhempieni luona - sähköt olivat myrskyn seurauksena katkenneet ja siellä istuskeltiin kynttilän valossa :)

Ai niin ja loppukaneettina vielä, sain joulupukilta uuden kameran :) Nyt voin siis luvata, että kuvanlaatu tulee paranemaan!

Onnellista uutta vuotta kaikille lukijoille! Huomasin juuri, että sadas blogiteksti tuli ja meni - josko tammikuulla pistäisi pystyyn arvonnan ;) 

3 kommenttia:

  1. Kiitos paljon tosta Angry Birds pussukasta! =)

    VastaaPoista
  2. Meillä oli yhtä tunnelmallinen Tapaninpäivä samoissa maisemissa! :D

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...