lauantai 3. joulukuuta 2011

Joulukuu, mutta missä talvi?

Täällä jo niin odotetaan lunta! Alkuviikosta saatiin sen verran valkoista maahan, että lapset pääsivät laskettelemaan. Valitettavasti se kuitenkin suli nopeasti pois :'( Uutta kaivattaisiin.

Jokin aika sitten sain jo puutarhan siihen kuntoon, että talvi saa tulla... mutta ihan vähäsen piti tänään vielä käydä puutarhahommissa. Yhteen kukkapenkkiin oli jäänyt saniaiset, joten nakkelin jäässä olevat kuolleet oksat pois ja siltä osinkin saa nyt lumi tulla. Oltiin tyttöjen kanssa  jopa niin optimistisia, että kerättiin hiekkalaatikostakin kaikki lelut pois ja siivottiin leikkimökki - jos seuraavaksi siellä leikittäisiinkin sitten lumileikkejä?

Ompelupuolella on nyt hiljentynyt. Muutamia ompelupyyntöjä on tullut, joista olen nyt joutunut kieltäytymään. Tilanne alkoi olla se, että istuin saumurin tai ompelukoneen ääressä päiväuniajat ja illat... omaa aikaa ei juurikaan jäänyt, saati sitten aikaa kotitöille. Alkuun pidän ainakin joulutauon - ja jos jotain ompelen, niin vihdoinkin omille lapsille <3. Toki joitain joulujuttuja teen, mutta niistä en ota mitään stressiä :) Nyt oonkin sitten opetellut ottamaan rennommin. Täällä on hiljalleen laitettu pala palalta joulua: on pesty ikkunoita, vaihdeltu verhoja jne. Ja kirjojakin olen taas ehtinyt lukemaan <3

Loppuun vielä muutama kuva, jotka on valmistuneet jo aiemmin. Muutama hyshys-juttukin on, niistä kuvia sitten myöhemmin ;)

 Kruunupipo kaksinkertaisesta fleecestä. Pallot huovutettu villasta :)
 Siilipipo, kaksinkertaista fleeceä.
 Pallopipo, velouria.
 Pipo kaksinkertaisesta fleecestä, kuvat siirreltäviä :)
 Pinkki siilipipo, kaksinkertaista fleeceä tämäkin.
Sydänpipo, velouria ja vuori fleeceä.
Anteeksi taas surkeat kuvat, kiltti joulupukki, tuothan minulle uuden kameran?

Nyt siis suurin osa tulevista ompeluista tulee olemaan omille lapsille tai sitten jotain pukin pussiin laitettavaa... :) Tämä äiti yrittää nyt rentoutua, laitella joulua ja nauttia elämästä ;)

2 kommenttia:

  1. tuo sydänpipo on kyllä niin tykätty meillä!
    on aivan ihanan näköinen päässä.
    KIITOS vielä siitä!!

    VastaaPoista
  2. Kruunupipo on kovassa käytössä :) Ja kadonnut tipukin löytyi, käväisen sen tänään noutamassa. SUURKIITOKSET!

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...