perjantai 9. syyskuuta 2011

Täällä perheessä ei päät palele

Syyskeleillä jostain syystä innostun aina ompelemaan pipoja? Ehkä siitä syystä, että ne valmistuu nopeasti ja kangastakin tarvitaan melko vähän. Minä kun ostan yleensä kangaskaupasta esim. housujen mitan verran kangasta, jolloin sitten leveyssuunnassa ylimääräistä kangasta jää, muttei välttämättä toiseen vaatteeseen. Niistä "jämä"paloista on sitten kiva tehdä erilaisia pipoja ja lakkeja. Viime päivinä on valmistunut lohikäärme-lakkeja... molemmat on tarkoitettu Tuulispäälle, vaikkakin oranssi on kuvattu isomman tytön päässä - pesussa se kuitenkin kutistui Tuulispäälle sopivaksi. Turkoosi on vielä odottamassa ensimmäistä pesuaan, joten se saattaapi muuttaa meiltä pois jossain vaiheessa, mikäli ei päähän mahdukaan. Enempää kangasta ei kuitenkaan ollut.



Ja uskokaapas vaan, näitä tulee vielä... kangastilaus on nimittäin lähtenyt... :D

2 kommenttia:

  1. Aivan yli hianoja :) Kyllä noilla päillä pysyy lämpiminä!

    VastaaPoista
  2. Onpas hienoja!
    Mä voisin ostaa ton turkoosin, jos sulla ei oo sille ottajaa :) tai vaihtaa fleece-kankaaseen, mulla sattuu olemaan ylimääräistä :)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...