lauantai 24. syyskuuta 2011

Pari valmista ja yksi teaser...

Nyt mä taisin hurahtaa tuohon aplikoimiseen... nimittäin koko ajan tekisi mieli ommella vaikka ja mitä, eikä ideat lopu - ei sitten millään! Uutta ajatusta puskee aina vaan!

Ensin vähän kuvia jo valmistuneista:


Kaverin tytölle lohis-pipo. Aika herkut värit lime/violetti.


Isännän neliöpipo tuunattiin kahvakuulan kuvalla <3Tuulispään talvilakki on nyt tällä hetkellä työn alla. Aluksi ajattelin tehdä siihen Pipsa Possun kuvan, mutta tarkemmin ajateltuna ruskea fleece kaipasi kaverikseen jotain oranssia (sillä haalari on kokonaan oranssi). Joten lopputuloksena oli sitten kelta-oranssi siili.. se on tässä:


Lakki itse on vielä keskeneräinen, sillä päiväuniaika on rajallinen ;) Siinä ajassa ehtii näemmä tehdä yhden aplikaation ja yhden lohislakin... Asiaa on kyllä kovasti helpottanut isomman tytön hullaantuminen hama-helmiin! Hama-helmitöitä nimittäin tulee nyt aika kiivaassa tahdissa, ihania <3

Ehkä teen sen PipsaPossu-pipon vielä syksyksi... se sopisi paremmin värien kanssa, kun vk-vaatteet on pinkkiä ja turkoosia.. hmm.. seuraava ajatus siis jo muhii :)


2 kommenttia:

  1. Wauuuu! Joku on taas saanut ihanan vimman tehtailla pipotuksia, ei ihme!! Hienoja on, ihana siilerö!!:)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...