sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Neuvolakortteihin kannet

Sain vihdoin ja viimein aikaiseksi taas käynnistellä ompelukonetta päiväunien aikaan. Tässä tulos:Ohje neuvolakorttien kansien tekemiselle on ollut jo pitkään suosikit-kansiossa tallessa odottamassa kankaita ja inspiraatiota :) Kankaat ostin viime viikolla Nappikauppa Punahilkasta ja ohje kansien tekemiseen löytyy täältä: http://villapata.vuodatus.net/blog/2226738/nain-sen-tein/. Ohje on tosi helppo ja selkeä, aloittelijakin osaa varmasti! Lopputulokseen erittäin tyytyväinen :) Isompi tyttö valitsi itselleen tuon sammakkokuvioisen, joten Tuulispäälle jäi pöllöt :)

Vappua vietetään aurinkoisessa ja tuulisessa säässä. Aamusta käytiin koko perheen voimin ulkoilemassa - mies hääräsi auton kimpussa, tytöt leikkivät ja minä haravoin pihan loppuun! Uskomatonta, miten tuolta pihalta tuleekin niin paljon moskaa, vaikka syksyllä haravoin monen monta pussillista lehtiä ja muita roskia kaatopaikalle! Nytkin on melkein 6 jätesäkillistä odottamassa kuljetusta... huh! Onneksi tuo haravoiminen on edes mukavaa ;) Illalla lapset lähtevät muutamaksi tunniksi mummulaan ja me lähdetään isännän kanssa vappua juhlimaan vappumissioon :)

2 kommenttia:

  1. Tuo pöllökangas on _niin_ hienoa!

    VastaaPoista
  2. Voi että kun sä jaksat näpertää! Hieno idea ja hauskan näköisiä kankaan : )

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...