lauantai 14. toukokuuta 2011

Aikaisia aamuja ja kahvia

Niinpä, kuten otsikosta huomaa, meillä asuu jälleen aamuvirkku! Äiti ei ole asiasta kovin innoissaan, sillä aamun pitkinä tunteina tulee liikaa juotua kahvia ja liikaa katsottua telkkaria/istuttua koneella. Keskustelu 5.30 sängyn ja pinnasängyn välillä alkaa näin:
"Tuu äiti, tuu äiti, tuu äiti, tuu äiti, tuu äiti (jatkuen niin kauan kunnes joku reagoi)"
"Shh, hiljaa, pää tyynyyn ja silmät kiinni. NUKU!"
"Anteessi, anteessi, anteessi, anteessi (jatkuen edelleen kunnes reagoidaan...)"

Huokaus!

Mutta jottei menisi pelkäksi ruikuttamiseksi, niin tehtiin me taas kirpparilöytöjäkin <3 Mm. nämä löytyivät:

Tuulispäälle Barbapapa-perheen kirjat. 9 pahvikirjaa yhteensä 2€. Ja nämä ovat kuulkaas rakkaita, niiden kanssa syödään, pottaillaan, leikitään ja tahdottais nukkuakin :)

Isommalle tytölle Pikku Myy-salkku 1€. Tänne säilytykseen päätyivät muumilaivan asukit ja tavarat - vanha Myy-purkki olikin niille jo liian pieni :) 

Ja vaatetta Tuulispäälle... varsinaista tarvettahan ei olisi, mutta sen verran on Sulo Vilénin vikaa, että kun halvalla saa, niin ostettavahan sitä on! Eli Adidaksen collegepuku kokoa 98 2,5€! Harmaa paksu (karvavuorinen) Hello Kitty-huppari 86/92 2€ (isommalla tytöllä on muuten samanlainen!) ja vielä Name it-tunika 92cm muistaakseni 1€! Wau!


Sää on suosinut meitä viime aikoina, mä olen niin nauttinut näistä lämpimistä päivistä :) Toivottavasti tätä jatkuu! Tällainen reilu 20 astetta olisi oikein oiva kesäkeli - mä en kaipaa ollenkaan niitä +30 helteitä, ne on kamalia! Varsinkin nämä ensimmäiset lämpimät päivät ovat ihania kun saa seurata miten puut alkavat vihertää ja ruoho kasvaa... jokohan sitä pian saisi aloittaa ruohonleikkuun? :) Se on kivaa - aina alkukesästä! Ja se kevään/kesän ensimmäinen ruohonleikkuun haju, mmmmm <3

Nyt tämä nautiskelija siirtyy jälleen kahvipannun ääreen - ja olohuoneesta kuului myös työn ääniä: "Tuulispää on kakannut, äitiiiii!"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...