sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Voi pojat mikä tauti!

Kirjoittelemisessa on pidellyt pari viikkoa taukoa, sillä meillä sairastettiin sikainfluenssa! Voi jestas kuulkaas mikä tauti! Pari viikkoa kesti ja pahimmillaan kuume huiteli 40! Lapset pääsi onneksi vähällä - Tuulispää mahataudissa ja isompi tyttö selvisi taudeitta! Onneksi on apujoukkoja, ja saatiin lapset mummoille hoitoon... ei meistä olisi lastenhoitajiksi ollutkaan kun isännän kanssa yhdessä podettiin :( Toivottavasti ei tule enää koskaan tähän talouteen tuo tauti!

Käsityörintamallakin siis hiljaista. Eilen aloitin kutomaan jommalle kummalle tytölle pipoa vihdoin... jos saisi keväälle kivan uuden pipon :) Suunnitelmia olisi vaikka ja kuinka, kun vaan ehtisi taas jotain toteuttaakin! Sen verran vinkkaan että lainasin kirjastosta Maija Paavilaisen kirjan: Virkkaa ruutuja! Jos vaikka kokeilis virkata isoäidin neliöistä jotain kivaa... harmi kun ei oo aikaisemmin niitä opetellut, olis tullu tosi kiva vauvanpeitto ruuduista... tekis mieli virkata päiväpeitto lastensänkyyn... jaksaiskohan sitä?

Ai niin, pari viikkoa sitten kävelin Eurokankaan ikkunan ohi (VIRHE!) ja näin, että siellä oli aivan ihanaa vihreää joustofroteeta... tää tauti on toistaiseksi pitänyt mut poissa kaupoista, mutta mä luulen, että joustofroteen kutsua ei voi vastustaa ja jossain vaiheessa käyn hakemassa tytöille tunikakankaat... tekisköhän sitä itselleenkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...