tiistai 15. helmikuuta 2011

Haalari haalija :)

Kyllä mua alkaa pänniä nämä pakkaset :( Aamulla isännän piti kuskata meidän isompi tyttö seurakunnan kerhoon, mutta auto ei lähtenytkään käyntiin! Tuli vähän kiire pukea, kun me Tuulispään kanssa oltiin vielä pyjamassa... lähdettiin sitten kuskiksi toisella autolla ja aikaistettiin kauppareissua... iltapäivällä mulla oli puolestaan oma meno ja mummu tuli lapsenvahdiksi ja lupasin hakea isännän pois töistäkin. No, kävikin niin hassusti, että mä olin tosi aikaisin valmis ja isäntä ei - joten mun oli siis ihan pakko mennä kiertämään kirppari saadakseni ajan kulumaan ;) Ja arvatkaas mitä sieltä löytyi - no haalari tietenkin! Mä oon kyllä tehnyt NIIN hyviä haalarilöytöjä, että koskahan tää mun onni oikein loppuu? Tuulispäälle löytyi toinenkin 86cm haalari. 80cm Reima alkaa olla jo niin tiukka, että se löytäköön tiensä kirpparille ;) Ja tää uus haalari on aika ohut, joten on just passeli keväämmällä kun ei enää ole näin kylmä!

86cm Remun haalari, ei juurikaan käytönjälkiä. 5€!

Jäi sieltä käteen jotain muutakin, velourmekkoa isommalle, hame itselle ja tossut Tuulispäälle ;) Mutta ne jäi nyt tällä kertaa kuvaamatta - peruskamaa :)


Huomenna (tai sitten vasta torstaina) meillä olisi tiedossa leipomista. Meidän soluryhmä kokoontuu perjantaina meillä ja ajattelin leipoa Daim-hyydykekakun! Syötiin kyseistä kakkua lasten serkun synttäreillä ja se oli aivan mielettömän hyvää! Joten nyt sitä on sitten hyvä testata - olkoot se samalla vaikka hääpäiväkakku! Meillä on perjantaina 4v hääpäivä :)

Heh ja loppukevennykseksi vielä kuva mun kaapatusta ompelupöydästä! Isompi tyttö on piirtänyt ja leikannut kaavoja... :D


5 kommenttia:

 1. jännityksellä jäädään siis odottamaan mitä kaavoista syntyy ;)

  VastaaPoista
 2. Mikä Soluryhmä?

  Saa nähdä mitä oma auto sanoo huomenaamulla, vai sanooko mitään. Onneksi takseja löytyy.

  VastaaPoista
 3. Marple: Mä voin selittää joskus!

  Toivottavasti saat auton käyntiin! <3

  VastaaPoista
 4. Huoh, mäkään en kestä näitä pakkasia! Aamulla tiistaina oli jopa - 30 astetta! Tänään oli aika kelpo ilma kun oli aamulla - 17 ja iltapäivällä - 9 toivottavasti ilma lämpenee!

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...