lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kierrätettyä raitaa

Sain kaverilta Marimekon paitoja, tunikoita ja mekkoja tuunaustarkoitukseen. Tänään iski inspiraatio kun tytöt olivat ulkona leikkimässä ja mies Provinssirockissa kuuntelemassa hyvää musiikkia. Tämä oli samalla uuden bodykaavan testausta. Mielestäni tuo haaraosa on turhan leveä ja kaula-aukko kenties nafti? No, käytössä näkee sitten...Kaavana on Ottobren Sausage dog (body) ja Straight stripes (housut) ja koko 68. Molemmat kaavat löytyy lehdestä 4/2014. Tykkään itse kovasti. Raitakankaita on mukava yhdistellä :)

Muutenkin kotona on laitettu paikkoja valmiiksi vauvaa varten, vaikka aikaa varmaan vielä olisikin. Olen melko varma, että kaikkien näiden supistusten jälkeen tämä vauva ei pidä kiirettä sitten kun saisi syntyä. Toivon kylläkin, että synnytys käynnistyisi jo heinäkuulla, jolloin miehelläkin olisi mahdollisuus pitää isyyslomaa :)

Sänky laitettiin jo valmiiksi


Ja hoitopöydäksi muutettavan lipaston laatikoissa on jo pienimmät vaatekoot (50-56) valmiina pestyinä ja silitettynä. Ja ei, jatkossa en varmasti ehdi silittämään yhtäkään vaatetta - en tee sitä muutenkaan, mutta vauvan vaatteet on tullut kertaalleen silitettyä aikaisemminkin, joten tein sen tälläkin kerralla. 
Nyt lienee parempi poistua istuma-asennosta - selkä huutaa hoosiannaa ompelun ja tietokoneella istumisen jäljiltä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...