keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Täällä taas!

Olipas taas pitkä ompelutauko... mistä se johtuukin, että nykyään pitää oikein patistaa itseään ompeluksien ääreen ja kun vihdoin ja viimein saa jotain aikaiseksi, niin se tuntuu mukavalta. Miksi se vaan on niin vaikeaa aloittaa? Häiriötekijöitä on ehkä liikaa? Ulkohommat: kasvimaa ja kukkapenkit. Sisähommat: siivoaminen, kaupassa käynti, ruuanlaitto, lastenhoito... riittäähän noita. Tähän yhtälöön kun lisää vielä 7v synttärit sekä kavereille että sukulaisille, niin soppa on valmis :D Ja tämä äiti on ainakin jo täysin valmis! Ja arvatkaapas mistä on helpointa lähteä karsimaan - valitettavasti liikunnasta. Olisiko hyviä ideoita, miten siitä liikunnasta saisi säännöllistä? Ei vaikka sain isännältä tällaisen mötikän kotikuulaksi:


No joo, josko sitten niihin ompeluksiin. Isompi tyttö menee syksyllä kouluun, se toivoi äidiltä penaalia kynilleen, joten äitihän teki nopasti vanhasta farkkuhameesta:


Ja pari päivää sitten valmistui muutama lahjuskin. Trikoohousut hiljattain syntyneille kaksostytöille <3 T-paita kesäksi ystävien tytölle ja samalle tytölle neuloksesta palomieshousut ensi syksyä ajatellen:







Ja vielä loppuun muutama kuva synttäriherkuista :P


Sukulaisia herkutettiin tällaisella kakulla, josta kukaan ei voi väittää ettei saisi tarpeeksi koristekarkkeja :D Niitähän nimittäin riittää! Hyvää oli. Täytteenä oli sitruunarahkaa ja vanilijavaahtoa.


Kaverisynttäreille tein ponikakun. Täytteenä kinuskikissan vanilijavanukastäyte ja päällä keltainen marsipaani. Oli aikasta hyvää tämäkin :)


Ja nämä karkkitikkarit olivat kaverisynttärien hitti! Varrastikkuun pistetyt irtokarkit :P NAM!


Tällaisia kuulumisia tänne. Vielä yksi päivä pitäisi jaksaa töissä ja sitten alkaa loma <3 Kyllä sitä on odotettukin! Ihanaa olla vaan kotona, viettää kiireettömiä aamuja, tavata ystäviä ja olla vaan. Ihan mahtavaa! Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

1 kommentti:

  1. Tässähän tämä kesä on mennyt, synttäreitä viettäessä ja raksamiehiä ruokkiessa. Mutta kohta on komia ulkoverhous niin saa ehkä ottaa rennommin :D

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...