sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

"Nollat taulussa"-ompelua ja vähän muutakin

Tämä aamu on ollut ns. "nollat taulussa"-ompelua, eli helppoja kaavoja ja kankaita, ei resorikanttauksia vaan kaksinkertaisia saumurin surituksia. Koneiden toimiessa siis sellaista hermojen lepuutusta. Koneet onneksi toimi, sillä valmista tuli ja äiti on hyvällä tuulella aikaisesta heräämisestä huolimatta ;) Tässä kuvatuloksia:

 T-paita 122cm, kaava Ottobre 3/2013 omin pikkuisin muutoksin. Tähtikangas Metsolasta ja raitakangas naapurin Marimekon tunikan helmasta :) Resorin ostopaikkaa en muista. Hame on jo aikaisemmin valmistunut, lainassa Tuulispään vaatelipastosta :)
 110cm velourshortsit Tuulispäälle
116cm velourshortsit Isommalle tytölle.

Eilen aamulla ompelin Isommalle tytölle 6v lahjaa, toiveena nimittäin oli kesäinen pyjama. Ihan miniminipyjamassa meillä ei tarkene nukkua, sillä ilmalämpöpumppu puhaltelee viileää ilmaa yläkerrassa ja liian pienessä yökkärissä nukkuessa menee kyllä takuulla nenä tukkoon. Tässä siis Isommalle tytölle lahjapakettiin valmistunutta: 
Kaavat Ottobresta omin muokkauksin. Trikoo muistaakseni Tiritomista, kauan marinoitunut kaapissa :)

Ja ettei nyt ihan pelkästään ompeluaiheiseksi menisi (jälleen) tämä postaus, niin laitetaan kuvaa vielä terassinkin etenemisestä. Ahkerat ahertajat ovat kyllä reippaasti ruuvailleet lautoja paikoilleen. Eilen oli hyvä päivä terassin suhteen, siihen asti että ruuvit loppuivat ja pari lautaakin tarvitaan vielä lisää...


Eilen nostettiin pöytäkalusto tuohon jo valmistuneen terassin osaan ja syötiin jäätelöä & juotiin pillimehua, hyvin toimii :)

Tässä kaikki tällä kertaa, lisää sitten seuraavalla kerralla ;)

1 kommentti:

  1. Ompelu on ihanaa, kun kaikki toimii! Onpas kivan näköisiä vaatteita vamistunut ja varmasti hyvä malli noissa housuissa.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...