perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kesähaalari

Tuulispäälle löytyi kirpparilta syksyksi pinkki jumpsuit, josta tuli mieleen ettei tuo meidän Isompi tyttö ole tänä kesänä vielä kertaakaan käyttänyt omaa raitaista kesäjumppistaan. Alettiin puhua kesähaalarista, jolloin Tuulispää tuli miettineeksi tahtovansa myös kesähaalarin - vihreän. Tuumasta toimeen siis ja tällainen siitä sitten tuli:Molemmat froteet ovat Metsolasta, resori ja vetoketju "tiesmistä". Kaava Ottobresta vähän muokkaillen. Kyyyyyllä mä tykkään ja niin muuten tykkää Tuulispääkin!

Ps. Mulla alkoi tänään kesäloma <3 Olisi 4 viikkoa aikaa välillä jopa ommella ;)


Muoks lauantaina 29.6 :)

Aamupäivästä ompelin vielä pari t-paitaa tytöille, joten lisäilen kuvan tähän samaan postaukseen kun juttua ei nyt oikein irtoo :D Kaava Ottobren luottokaava, jolla on hihan pituutta säädellen tehty jo monen monta erilaista paitaa. Kankaat Sari Ahokaiselta, kaverin trikoovarastoista ja kankaita.comista :) Toisen paidan hihan resorit on vähän venähtäneet - vetäytyvät pesussa ja käytössä kohdilleen - kuva näyttää pahemmalta kuin todellisuus ;)


2 kommenttia:

 1. Hieno kesähaalari!
  Kelpais mullekin :D
  Ei sattuis sulla olemaan aikuisten kokoista kaavaa?

  Hauskaa lomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuri Käsityölehti 8/2011, siellä olis naisten jumpsuitin kaava kuulemma :D

   Poista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...