tiistai 4. joulukuuta 2012

Ompelukuvatuksia...

Tässä muutama kuva jo valmistuneista, mutta ei vielä blogatuista ompeluhommista:

Jouluksi tein 12 pientä fleecesydäntä. Tällä hetkellä ne viettävät aikaansa tonttukorissa, johon yleensä laitan meille tulleet joulukortit. Sydämet muuttavat joulun alla ruokapöydälle, johon laitan joululiinan päälle kapean kaitaliinan, jossa sydämet sitten "olla möllöttävät". Epäilen kuitenkin vahvasti, että sydämet kulkeentuvat leikkien mukana milloin minnekin puolelle taloa ;)


Isompi tyttö puolestaan sai paidan ihanaakin ihanammasta oravafroteesta. Paidan kaava on sama kuin huppareissa, joita oon tehnyt jo useammankin ;) Tästäkin piti tulla huppari, mutta kangas ei ihan riittänyt. Nämä on siis kahdesta poistopalasta, jotka on tilattu Sampsukan löytökorista :) Mutta vaihtelun vuoksi tämmönen peruspaitakin on kiva, huppu on toisaalta niin hankala haalareiden alla talvisin!


Viikonloppuna valmistui toinenkin sienihuppari, isommalle tytölle siis samanlainen kuin Tuulispäälläkin. Tässäkin kaava sama kuin tuossa ylemmässä oravapaidassa :DHuomenna olisi taas työpäivä, meillä on jälleen sairasteltu :( Tuulispäälle haettiin antibioottikuuri korvatulehdukseen lauantaina ja sunnuntai-iltana nousi isommalle tytölle kuume. Omakaan olo ei ole kehumisen arvoinen, mutta lämpö on onneksi pysynyt poissa :)


3 kommenttia:

  1. Oletko muuten ommellut itse nuo vihreät housut? Mistäs kangas on peräisin, kun sointuu noin kauniisti kettukankaaseen....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vihreät housut ovat Metsolan froteehousut, eivät siis omavalmiste :)

      Poista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...