lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulua, sitä sun tätä, tekeleitä, lahjuksia yms.

Joulu tuli ja meni, nyt lomaillaan. Täytyy kyllä myöntää, että oon aika tunnollinen työntekijä kun jälleen kerran lomalla sairastan - tällä kertaa oksennustaudissa. Onneksi oli aika iisi tauti, kesti pahimmillaan yhden illan vaikkakin eilinen oli vielä aika loiva päivä, eikä ruoka oikein maistunut. Josko tänään pääsisi oikein lomailemisen makuun vielä? Ja TOIVOTTAVASTI muut eivät sairastu samaan - varsinkaan lapset...

Joulun aika oli ihanan rentoa ja rauhallista. Aatto oltiin kotona oman perheen kesken, saunottiin aamulla, syötiin hyvin ja oltiin yhdessä <3 Iltapäivällä lähdettiin sankarihaudalle, jossa oli pieni hartaushetki ja sen jälkeen ajeltiin kotiin odottelemaan punanutun saapumista. Pukki tuli ja toi tullessaan hirmuisen paljon lahjoja, Tuulispää katseli lahjapaljoutta ja toisteli moneen kertaan "kyllä me ollaan oltu kilttejä!". Paketeista tuli tytöille mm. Lego friendesejä, Prinsessa dubloja, Ruusunen-barbie, liukuri, luistimet ja luistelukypärät, vaatteita (joista isompi tyttö muuten joulun jälkeen sanoi, että miksi pukki toi meille niin paljon vaatteita kun hän olisi tahtonut enemmän leluja?!), nuket jne. Itse sain uuden sykemittarin <3, Mallorca-lautapelin, vaatetta jne. Parasta rauhoittumista jouluna taisi olla se, että pidettiin tietokone kiinni koko joulunpyhien ajan, jolloin lasten mentyä nukkumaan me isännän kanssa pelailtiin lautapelejä (isäntä sai lahjaksi Carcassonnen) ja syötiin suklaata (örk). Joulupäivänä ajeltiin mun vanhempien luo, jossa oli mun sisarukset lapsineen koolla. Tapaninpäivänä puolestaan oltiin miehen vanhempien luona, jossa oli niinikään sisarukset lapsineen paikalla. Ja heti joulun jälkeisenä päivänä meikäläiselle sitten iski tuo tauti päälle... onneksi ehdittiin sentään aamusta luistelemaan ja pulkkamäkeen niin, että ehdin minäkin nauttia ulkoilusta. Iltapäivällä vielä käytiin miehen urheilusalilla kahvakuulailemassa kinkkuja pois ja sen jälkeen se ykääminen sitten alkoi... Nyt olisi vielä pari päivää lomaa jäljellä, uudenvuoden aattona pitäisi töihin, tytöt saavat onneksi vielä ensi viikonkin jatkaa lomailuaan :)

Tähän loppuun vielä bloggaamaton kuvapläjäys, joka sisältää vähän sitä sun tätä :)

 Tytöt askartelivat kavereilleen joulukortteja, ylärivi on Tuulispään, alarivi isomman tytön :)
 Nämä housut menivät vauvalahjaksi kavereiden pienelle pojalle <3
 Herkkupipareita kummitädeille
 Tyttöjen joulujuhlamekot & -housut
 Pari vuotta sitten isomman tytön kanssa askarreltuja tonttuja :)
 Kuusen koristelija :)
Joulupukki

P/S Joululta on näemmä paljon otettuja kuvia, mutta melkein jokaisessa on ihmisiä, eikä kuvat näytä enää miltään kun niistä on tehty hymiönaamoja ;) Mä kun en mielelläni laittaisi tyttöjen kuvia julkisesti esille :) Joten olen pahoillani, mutta teidän täytyy nyt tyytyä näihin!

P/S2. Totesin juuri, että tänä vuonna ei tainnut lahjapaketteihin tulla yhtäkään itse tehtyä lahjaa :O Paitsi tulipas yksi! Mies sai kahvakuulahupparin, lisään siitä vielä kuvan jahka löydän sen tuolta koneelta, johonkin mä sen jemmasin niin, ettei isäntä sitä vahingossa näkisi ennen joulua... (ei se kyllä lattialla kuvattuna näytä juuri miltään...)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...