tiistai 13. marraskuuta 2012

Batman?

Jokin aika sitten bongasin facebookin Ompeluelämää-sivuilla jonkun tekemän lepakkohihaisen tunikan. Tuumasta toimeen ja selailemaan työpaikalla käsityölehtiä ja onneksi varastosta löytyi yksi vanha Suuri Käsityölehti (1/2010) jossa oli lepakkohihaisen tunikan kaavat. Kankaat hain jo lauantaina, mutta inspiraation varsinaisen tekemisen aloittamiseen sain eilen illalla. Leikkelin osat valmiiksi ja tänään aamusta ompelin tunikan kasaan - jotenkin sitä saa eniten aikaa heti aamusta, kun lapset katselee vielä pikku kakkosta. Sain paidan heti iltavuoroon päälleni <3 Tykkään kovasti, näitä tulee ehkä jatkossa lisääkin, kaava oli sen verran hyvä!


Seuraavaksi työn alla olisikin sitten kummipojan synttärilahja ja vähän juttuja pukin pussiin ;)

2 kommenttia:

  1. Onpas hieno. Olen itsekin suunnitellut ompelevani lepakkohihaisen paidan itselleni, mutta idea odottaa toistaiseksi vielä toteuttamista.Pitääpä käydä katsomassa olisiko tuota lehteä kirjastossa! Huippu paita ja sopii kantajalleen.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...