keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Kesähuppareita

Eilen ja toisspäivänä valmistui Tuulispäälle ja allekirjoittaneelle itselleen kesähupparit. Tuulispää suorastaan rakastui omaansa ja kyllä minäkin omastani tykkään, kiva kun se on tuollainen pidemmän mallinen, niin sitä voi pitää vaikkapa leggareiden kanssa :)Nyt pitäis sitten keksiä mistä kankaasta tuolle isommalle tytölle tekisi omansa...? Mulla olis tuolla kyllä keltaista collegea, josta olin ajatellut Tuulispäälle joogahousuja, mutta Me&I:n alen myötä meille on nyt sitten tulossa 98/104 joogahousut, joten siitä keltaisesta voisi vaikka tehdäkin hupparin... minkähän väriset resorit siihen olisi kivat, ehdotuksia?

Täällä jatketaan lomailua :) Eilen kävin kirpparikierroksella ja mukaan tarttui mm. tunika itselle, Monopoli junior-peli, meandin collegetakki isommalle, farkut isommalle, meandin medaljonkitunika isommalle, småfolkin norsupaita pienemmälle ja nahkainen käsilaukku itselle. Oli hyvä kirppispäivä <3 Illalla vielä päästiin leikkipuistoonkin pitkästä aikaa, ihana oli nähdä hyviä ystäviä siellä taas :)

Tänään on luvattu sadesäätä, jaksaisikohan sitä innostua tekemään taikataikinaa lasten kanssa...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...