sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Isompi tyttö 5v

Meidän iso neiti täyttää tänään 5v. Sankari vielä nukkuu, me pienemmän kanssa herättiin 5.40... yritin vielä tunnin verran nukkua, mutta pienet terävät kantapäät lapaluiden välissä paukkuen ei oikein uni enää tullut. Tänään näin. Illalla ajattelin, että unen tulo kestäisi kauan, sillä Provinssirockin pauhu kuului todella hyvin sisälle asti, koskaan ennen ei ole näin hyvin rokit kuuluneet - liekö nyt tuuli puhaltanut suoraan Törnävän suunnasta?

Tänään meillä olisi juhlat :) Paikalle on kutsuttu mummot ja paapat, kummit, tädit, enot yms. läheiset. Tiistaina onkin sitten vuorossa ensimmäiset kaverisynttärit, tyttöjä tulee kolme. Olisiko hyviä vinkkejä mitä voisi kaverisynttäreillä tehdä? Tämän päivän juhliin olisi vielä paljon tekemistä, pitäisi varmaan laittaa kone kiinni ja aloittaa hommat? Yritän ottaa kuvia kakuista yms (ainakin jos ne onnistuvat!) ja laitan juhlahumua näytille myöhemmin.

Hauskaa sunnuntaita!

P/S Lahjaksi tyttö saa ison trampoliinin, meillä siis POMPOMPOMPOMPOMpitaan jatkossa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...