perjantai 26. marraskuuta 2010

Hiljaista hiljaista...

Nimittäin käsityörintamalla! Pari joululahjaa on tehtynä, mutta niitäpäs en kuvailekaan - olkoot yllätyksiä saajilleen! Äsken tuunasin yhtä tunikaa, joka näytti säkiltä päällä! Piti leikata helmasta yks "kulma" pois ja laiska huolitteli reunan vaan saumurilla - en jaksanu alkaa ompelukoneella ja siksakilla vääntämään, kelpaa se noinkin! Joululiinakangas on odotellut inspiraatiota pussissa jo kauan aikaa ja nyt jaksoin senkin reunat kääntää, saa jouluksi liinan pöytään - kuva tulee sitten joulun jälkeen (jos muistan ottaa!)

Yksi syy miksi käsityörintamalla on ollut niin hiljaista on Nintendo Wii... sitä on tullut nyt HIEMAN pelailtua, jopa niin paljon, että toinen pakaralihas revähti kun piti niin kovasti keilata :)

Eipä tänne muuta... lauantaina kangaskauppaan, jee! Mä haluaisin uudet verhot olohuoneeseen, mutta ne jääköön vielä odottamaan - tällä kertaa on tiedossa tilaustyö dinolakeista kaverin lapsille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...