lauantai 23. toukokuuta 2015

Ministi Miinaa ja Manua!

Tarvetta tälle ompelukselle ei ollut, mutta sateisen lauantain iltapäivänä tuli yhtäkkiä sellainen tunne että olisi ommeltava jotain. Tytöt leikkivät yläkerrassa kaksistaan, isäntä on töissä ja aikaa on... joten valmistui tällainen:


Jo aiemmin muokkaamani kaava sai jälleen lisämuokkailuja kun pienensin kaavaa kokoon 50/56. Aika hyvin se vastaakin tuota kokoa, tosin pitkät resorit vähän suurentavat, joten toivottavasti tämä on pitkäikäinen haalari <3 Kankaana ihana Metsolan Miina & Manu-joustofrotee. Olisin tahtonut tähän oranssit tai vaikka punaiset resorit, mutta sen väristä vetoketjua ei löytynyt, joten vetoketju määritti myös resorin värin :) Käy se näinkin!

Niin ja se perimmäinen syy, miksi aikaa on ommella johtuu siitä, että jouduin jäämään sairaslomalle. Olen vapusta saakka ollut sairaslomalla parissa eri pätkässä ennenaikaisten supistusten takia ja nyt viimeksi neuvolalääkäri kirjoitti sairasloman jatkumaan äitiysloman alkuun. Olisin itse halunnut olla vielä töissä, mutta olosuhteiden pakosta mun kesäni alkoi jo nyt. Kyllä mä olen kiittänyt harrastuksista, jotka eivät vaadi fyysisiä ponnistuksia: ompelu ja lukeminen. Mun pää nimittäin hajoaisi tähän hissutteluun, ellei olisi mielekästä tekemistä. Missään varsinaisessa liikkumiskiellossa en ole, mutta supistukset yltyvät heti, jos innostuu puuhaamaan liikaa. Joten nyt mennään välttämättömillä kotitöillä ja näillä istumaharrastuksilla toistaiseksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...