maanantai 28. tammikuuta 2013

Norsuja

Lupauduin Donkin suurleirille hiihtolomalla pitämään 3 tunnin ompelupajaa lapsille, joten piti vähän harjoitella koeversioita mahdollisista pehmoleluista, joita pajassa sitten ommellaan. Ensin tein tuon pinkki-valkoisen, johon yllätys yllätys Tuulispää rakastui ja seuraavana päivänä oli sitten tehtävä Isommalle tytölle oma - keltaisena. Värit oli aika helposti arvattavissa lempivärien mukaan ;) Näistä tuli kyllä kivat ja oli aika simppelit myös tehdä. Kaavat ovat kirjasta: Neuschütz, Karin: Ompele pehmoeläimiä. Näiden kaveriksi ajattelin tehdä helpommaksi vaihtoehdoksi ihan vaan madon tekemisen ja sitten jos vielä aikaa jää, niin tehdään solmimalla ystävyysrannekkeita :) Eiköhän me 3 h saada kulumana nopeimpienkin ompelijoiden kanssa.



Vaateompelusten puolella on vähän hiljaisempaa - motivaatiota olis, mutta aika ja energia puuttuu. Työt häiritsee selkeästi mun harrastamista...

5 kommenttia:

  1. Aika näppäriä lapsia, jos 3h kuluttaminen tekee tiukkaa. itella kuluis sen verran kevyesti;) Mut ihanat elefantit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tiedä vielä kauanko lapsilla kestää :D Mutta onpa varauduttu siihen jos mukana on nopeita ompelijoita. Lapsia on kuulemma 16 ja mulla avustajia (isosia) neljä :)

      Poista
  2. Hei, mä nyt kopioin sun norsukuvasi ja näytän huomenna oppilaille, jos joku haluaa valita pehmoleluompelutyökseen norsun. Voin sen jälkeen hävittää ne itseltäni, kun piirtelen kaavat.

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...