sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Kierrätettyä raitaa vol. 2

Edelleen on Marimekon käytettyjä paitoja (ystäviltä saatuja) ollut odottamassa päätymistä lastenvaatteiksi ja toinen ystävä toi näitä vielä lisää. Viikonloppuna oli hyvää aikaa ommella, kun mies vei tytöt kesälomareissulle ja minä jäin kotiin mahani kanssa - turhaan olisin muiden vauhtia hidstanut ja auton kyydissä istuminenkin tuppaa yleensä öisin kostautumaan...

Isommalle tytölle tuli tällainen punasävyinen raitahuppari. Kaavana on Ottobren Autumn Forest, josta muokkasin tuota huppua erilaiseksi (molemmissa paidoissa sama kaava, mutta eri koko).




Tuulispäälle puolestaan väreiksi valiintui vihreän sävyiset raidat:



Ehkä tälle tulevallekin tirriäiselle pitäisi tehdä vielä oma raitahupparinsa, sellaisen jota voisi kesällä käyttää vaikka takkina? Jäteteään se vielä hautumaan... ompelen taas kun selkä kestää ;)


Muoks. maanantaina 13.7. - tänään selkä kesti.

Ei siis kahta ilman kolmatta, vaan tulokkaalle piti saada oma raitanen. Tosin tämä oli eri kaavalla, koska tuollainen umpihuppari on äärimmäisen epäkäytännöllinen pukea vauvalle - tein siis takin :) Tätä voi käyttää kesällä takkina ja syksyn tullen sitten vaikka paitana, miten kauan mahtuukaan. Koko n. 56/62cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...