keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Pikkuvaatetta pidemmältä ajalta

Taas on valmistunut jos jonkinlaista pientä <3 Alkaa olla 50-62cm vaatepuoli kasassa ja kaikki tarvikkeetkin on. Toki sellaisia perustarvikkeita, joita ostetaan uutena kaupasta, pitää vielä ostaa lähempänä "eräpäivää", kuten pieniä vaippoja, tuttipullo ja korviketta varmuuden vuoksi jne.

Äitiyspakkaus tuli reilu viikko sitten ja se on I-HA-NA! Haalarikin netin kuvassa näyttää ihan siniseltä, mutta todellisuudessa se on valko-turkoosi-raidallinen ja tosi nätti. Mikää ei oikeastaan ollut mun mielestä mikään yäk-yäk-vaate, eli kaikki tulevat varmaankin käyttöön aikanaan!

Tässä näitä viime aikoina valmistuneita:

Pienen pieniä puolipotkuhousuja. Kaavaa lähdin muokkaamaan (kuvassa vasemmalta oikealle) Ottobren Happy Feet-kaavan mukaan. Leikkasin ilman saumanvaroja, koska kaavassa pienin koko oli 62cm. Vasemman puoliset ovat täysin kaavan mukaan tehdyt. Keskellä kaava on muokattu sivusaumattomaksi ja sitä on (muka) reilusti kavennettu. Oikealla taas kaavan etukappale on tehty jalkaterästä yhtenäiseksi (kaverin idea!) ja kaavaa on edelleen kavennettu. Tästä tuli tosi mieleinen. Alla kuva jalkaterästä tarkemmin :)Perushousuja. Kaava on jostain Ottobren Straight Stripes, mutta kavennettuna. Vasemmalla ja keskellä 56cm, oikealla 62cm.


Noshin neuloksesta (ystävältä lahja <3 ) 62cm housut ja hiippahuppari (nepparit vielä nakuttelematta kiinni, älä kerro kenellekään!). Kaavana housuissa Little Houses, mutta hupparin kaavasta ei ole tietoa - se on Ottobren joku kaava muokattuna :)


Pikkuisia haalareita koossa 62cm. Vasemmalla Metsolan joustocollegea (tosi paksua) ja oikealla saman liikkeen joustofroteeta :) Kaava muokattu Ottobren Indian Elephant-kaavan pohjalta. 


Ja lopuksi vielä pikkuasusteita: Trikootumput ja joustofroteinen pikkulakki <3Tässä kaikki tällä erää... eiköhän näitä pikkuvaatteita tuu tehtyä, vaikkei niille varsinaista tarvetta enää olekaan... Mutta kun ne on niin kiva ommella ja vievät nin vähän kangastakin :)

1 kommentti:

  1. Voi miten suloisia kaikki! Ja tosi kivoja kaavamuokkauksia :)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...