torstai 11. syyskuuta 2014

Syyskuuta!

Mä tiedän kertoneeni usein jo ompelujumista - se tuntuu tulleen jäädäkseen? Tänään kuitenkin sain jotain valmistakin. Isännän treenishortsit saivat jo jonkin aikaa odotelleen Krav Maga-merkin lahkeeseensa (ja olikin oikein parin minuutin homma kun mustat langatkin oli valmiiksi koneessa!) ja pitkään puolivalmiina ollut Tuulispään neuloshuppari sai nepparit ja helmakäänteen. Olivatpa mukamas kovia hommia aloittaa, mutta lopulta valmistuivatkin nopeasti. Neppareita meni aluksi pari roskiin, kun vääntyilivät vinksalleen... sitkeys kuitenkin palkittiin! Tässä lopputulos:


Kaava lienee Ottobresta oma muokkaus, koko arviolta 110/116. Tykkään, uskoisin että myös Tuulispää osaa arvostaa lämmintä joutsentakkia ulkotakkinsa alla kun lähteävät päiväkodista esimerkiksi metsäretkelle :)

Kovasti teki mieli ommella muutakin, mutta aikataulutus tämän illan suhteen olisi pettänyt pahemman kerran... ja joku roti se sentään täytyy yrittää arki-iltana pitää ;) Jäipä päälle sellainen polte, että pian pitää taas päästä ompelemaan... jääkäähän kuulolle!

4 kommenttia:

 1. Tosi kaunis takki! Kangasyhdistelmä miellyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Neiti itsekin piti kovasti, varsinkin kun oli vielä sen verran pitkä helma että voi pitää leggareidenkin kanssa.

   Poista
 2. Voi nää sun ompelukset on aina upeita!
  Nuo kankasyhdistelmät <3

  VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...