sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Apina kiipesi puuhun...

Ihanan kiireetön sunnuntaiaamu jälleen :) Lapset katselivat lastenohjelmia ja leikkivät - äiti ompeli. Tuulispäälle valmistui apinatunika, kangas on froteeta :) Taisi olla paikasta www.pehemia.com. Ainakin valkoinen frotee on sieltä :) Tässä kuva sekä tunikasta että sovituskuvasta - tosin kuvattuna on selkäpuoli, sillä Tuulispää oli vähän tuulispää ja yhteistyö kuvaajan ja kuvattavan välillä ei tuntemattomasta syystä toiminut...
Muuten aamupäivä menikin sitten ulkoillessa, käytiin tuossa lähikoulun pihassa - Tuulispää lasketteli pulkkamäessä ja Isoo-tyttö luisteli :) Kivaa oli ja punaiset posket saatiin kaikille <3 Aivan ihan talvipäivä - pieni pakkanen, ei sada mitään ja mikä tärkeintä - EI TUULE :D Huippua!


Muokattu alkuillasta:

Piti vielä myöhemminkin sunnuntain ratoksi käynnistää koneet. Kuvitella, että tällaisen pipotehtailijan tyttäreltä puuttuu sellainen pipo, joka mahtuu luistelukypärän alle hyvin. Ei muuta kuin tuumasta toimeen ja ompelemaan - huomenna nimittäin päiväkotiin viedään luistimet ja kypärät - olisi varmaan hoitajienkin mielestä kiva, kun kypärä mahtuisi helposti Tuulispään päähän ilman, että pitää hirveästi asetella ja tukkia. Nuo ruttupipot ovat kivoja, mutta joissain tilanteissa kamalan epäkäytännöllisiä. Tässä siis Tuulispään pipo - kankaat omista varastoista ja värimaailma muista ulkovaatteista (lila/harmaa/valkoinen haalari ja pinkit hanskat). Kypärä sopii vallan passelisti tähän päälle :)


2 kommenttia:

  1. Kylläpäs sattui just kohilleen, kun samaisia kankaita kävin katteleen hetki sitte Pehemiällä:) Ihan ei vakuuttanut tuo vaaleanpunainen, mutta kivan näköinenhän tuo on kun näkee vaatteena!
    -KK-

    VastaaPoista
  2. Oi, kivasti raikastaa valkoiset hihat! Ja arvaahan mitä, unohdin laneilla kuitenkin piirtää sen tildan kaavan, vaikka lehti siellä tiettävästi olikin!! argh! Pitänee lähteä siis lainaamoon! :)

    VastaaPoista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...