maanantai 15. lokakuuta 2012

Juhlahumua

Tuulispään 3-vuotissynttärit on juhlittu ja meillä kaikilla oli niiiin muuuukaaaavaaa ♫ Tässä muutama kuva juhlatarjoiluista:


Kanelipullia (lasten kanssa yhdessä leivottuja), Cookie popseja ja täytekakku, jossa täytteenä sitruunarahkaa ja kermaa, päällä vaaleanpunainen marsipaani, kermat reunoilla ja vielä Hannu&Kerttu-piparit paineltuina reunaan - Tuulispää tahtoi piparikakun :)

Tässä nämä Domino-kekseistä väsätyt Cookie Popsit, ohje löytyy täältä:  http://nipistys.blogspot.fi/2012/05/leijonakakku-ja-muut-herkut.html


Suklaarusinamuffinsseja me syötiin jo aiemmin viikolla, kun Tuulispään kummitäti lapsineen kävi "kaverisynttäreillä" :)


Tämä on Mekkotehtaan Katariina mekko, mutta pitkillä hihoilla. Tästä tuli TO-DEL-LA reilu, tein tämän kun tytöt olivat mummolassa, enkä niin ollen sitten saanut soviteltua päälle. Mitan hihaan otin vaan jostain tällä hetkellä sopivan kokoisesta tunikasta, mutta enpä ottanut huomioon, että tämä oli malliltaankin paljon leveämpi kuin Meandin isopallo-tunika. Nooh, ehkä sitten ensi synttäreillä? Tänä vuonna Tuulispäällä oli Meandin vaaleanpunainen sammakko-singoalla ja isommalla tytöllä puolestaan punainen meandin froteinen pupusingoalla :) Mulla itselläni meandin limenvihreä kruunutunika, jonka juuri ostin facebookin kirpparilta ja johon kovasti rakastuin <3 Isäntä ei päälleen meandia pukenut - ei sillä, että se edes omistaisi...Nyt kun juhlimiset ovat onnistuneesti takanapäin, niin olisikohan aika keskittyä tuohon pihaan? Kukkapenkkejä pitäisi laittaa talviteloille, mies on jo melkein kaikki puskat trimmannut... Huokaus, ehkä viikonloppuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...