tiistai 28. elokuuta 2012

Tuliaisia

Käytiin viikonloppuna kaverin luona kyläilemässä pitkän kaavan mukaan, joten viime viikolla piti kyhätä vähän tuliaisia kasaan, eli pipot perheen lapsille:


Olivat aika suosittuja, sillä melkein +20 asteen lämpimässä kelissä oli pojilla tiiviisti "krokotiililakit" päässään :) Kiva, että osui makumieltymykset yksiin!

Viikko sitten lauantaina mun puhelimelle kävi huonosti :( Isompi neiti sai "kuningasidean" yllättää äidin ja portaissa kulkiessani tyttö tiputti pehmolampaan hyvällä sihtauksella suorana mun päälle :) Idea muuten oli ihan hauska, mutta mulla sattui olemaan puhelin kädessä ja tietenkin se lensi komeassa kaaressa lattialle. Vielä huomatessani näytön olevan rikki, lohduttauduin sillä, että osoitekirja on tallessa muistikortilla vaan eipäs ollutkaan. No, tulipa siistittyä ylimääräiset puhelinnumerot pois ;) Kuvat yms. onneksi olivat muistikortilla!

Onni onnettomuudessa, sain siis ostaa uuden puhelimen. Tänään just latasin puhelimeeni geokätköily-sovelluksen ja kunhan vaan olen aamuvuorossa, niin lähdetään illalla tyttöjen kanssa kätköjä etsimään ;)
P/S Hassun näköinen tuo vihreä lakki tuossa kuvassa: siinä on vaaleanlimet suomut, jotka eivät paljon taustalla olevasta vaaleasta matosta erotu!

1 kommentti:

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...