sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kirputellen syksyyn?

Kävin viime viikolla Tuulispään kanssa pyörähtämässä jälleen kirppiksellä. Mukaan tarttui tällä kertaa ostoksia vain itselleni, joskus näinkin! Kuvassa näkyvä pöllölaukku suorastaan huusi päästä mukaan ja huivi sopi sille hyvin kaveriksi. Näiden lisäksi tuli ostettua mustat haaremicaprit (tosin ne ei sitten päällä olleetkaan niin kivat) ja punainen pidempi t-paita. Viikolla käväistiin myös pienellä reissulla Tampereella. Aamupäivällä kohteena oli Ikea <3 ja iltapäivällä Särkänniemi. Ikeassa tehtiin taas hirveä määrä ostoksia, mutta niin tuiki tarpeellista ;) Ei vaan, nyt kun Tuulispää on jo vähän isompi ja mm. lautapelit voidaan pitää esillä, niin vihdoin sain tuon haaveilemani Expedit-hyllyn portaikon alle. Tähän asti portaikon alla on ollut leikkipaikka, mutta tuo isompi tyttö on kasvaa hujahtannut niin pitkäksi, että rassu löi jatkuvasti päätään rappusiin, niin käyttötarkoitusta piti vähäsen muuttaa.

 

Särkänniemessä oli kyllä huippukivaa, tosin innostusta laski se 200000 muuta ihmistä, jotka olivat siellä samaan aikaan. Parkkipaikat olivat täynnä kun alueelle saavuttiin - me jäätiin tyttöjen kanssa kyydistä ja lähdettiin kieppumaan edeltä ja mies vanhempineen seurasi perässä. Koko loppupäivä sitten menikin jonotellessa ja laitteissa riekkuessa. Onneksi iltaa myöden pienempien lasten laitteisiin jonot lyhenivät ja tytöt saivat nauttia mm. Angry bidrsistä ja muista suosituista laitteista. Tuulispään ehdoton suosikki oli Possujuna ja Isompi tyttö piti Viikinkilaivasta - oli ensimmäistä kertaa isompien laitteessa ja tykkäsi kovasti :)

Tänään olisikin sitten viimeinen päivä lomailua tiedossa - huomenna alkaa jälleen työarki! Aurinko paistaa ja suunnitelmissa olisi mm. kunnon kahvakuulatreeni ja ihan vaan oleilua. Olin jo eilen sen verran ahkera, että pesin pyykit ja leikkasin nurmikot, että tänään ei tarvitse mitään ylimääräisiä kotitöitä tehdä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...