keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Joogahousuja

Meillä ei joogata, mutta meandin joogahousuista meillä on kyllä innostuttu :D Isommalla tytöllä on Meandin punaiset velourjoogat ja ne on todella mahtavat housut, varsinkin näin talvella. Päälle on helppo pukea villahaalari, koska nilkoissa on pitkät resorit, mahtuu kenkä silti hyvin jalkaan. Itselleni tein mustasta joustofroteesta jo aiemmin itselleni joogat ja ne on olleet suosikki kotihousut. Nyt tilasin ruskeaa collegea, että voin tehdä toisetkin "lökärit" omaan jalkaan :) Tässä tulos:


Käyttäjä on erittäin tyytyväinen lopputulokseen, oikeastaan niinkin tyytyväinen että housut ovat jääneet sovittamisen jälkeen jalkaan :D

Tänään sitten isomman tytön kanssa joogahousuiltiin ja huomasin, että nuorempi tyttö tarvitsee ehdottomasti myös omat joogansa. Ajatus siilihousuista on muhinut mielessä jo kauan, joten tuumasta toimeen:


Tuulispäälle valmistui siilijoogat, sattui sopivasti oikean väristä kangastakin olemaan varastoissa :) Kyllä meidän nyt kelpaa ;)

Mutta ettei vallan pipottomaksi menisi, niin on pipotuksiakin taas valmistunut yksi jos toinenkin, tässä niistä kuvaa:

Olethan muistanut osallistua arvontaan? Vielä ehtii!

http://smirgepuuhailee.blogspot.com/2012/01/arvonta.html

4 kommenttia:

 1. Mä en kestä, toi tähtipipo on niiiiin <3 <3 <3 !!!

  VastaaPoista
 2. Hei. Olisiko sinulta mahdollista ostaa mustat trikoiet joogahousut? Me and I:lla on nyt myynnissä vaan sinisiä, ja väri ei oikein hotsita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anonyymi :)
   Nyt vasta huomasin sun kysymyksen! Valitettavasti mulla ei ole kaavoja noihin joogahousuihin - tein ne "sovita ja korjaa"-periaatteella...!

   Poista

Kommentit ilahduttaa :) Pahoitteluni, että jouduin ottamaan sanavahvistuksen jälleen käyttöön - roskakommenttien määrä alkoi olla niin hurja...